29
mai
eye

Proxenetă reţinută în flagrant la Aeroportul Internaţional Chişinău


O tânără în vârstă de 28 ani, originară din municipiul Bălţi, anterior judecată pentru proxenetism, a fost reţinută în flagrant delict la Aeroportul Internaţional Chişinău de către angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău în colaborare cu poliţiştii de frontieră. Femeia intenţiona să ajungă cu două fete în Turcia, oraşul Antalya, pentru a practica prostituţia în cluburile de noapte. Eventualele “victime” s-au dovedit a fi poliţiste ”sub acoperire”, care au avut rolul principal, să documenteze suficient activitatea criminală a bănuitei.

Pe parcurusl lunii mai curent, forţele de ordine au identificat-o când încerca să racoleze domnişoare, pentru a le determina şi îndemna la prestarea serviciilor sexuale contra plată în cluburile de noapte turceşti. Astfel, în vederea documentării cazului  şi a prevenirii traficului de persoane, au fost autorizate acţiuni speciale de investigaţii de infiltrare a două poliţiste “sub acoperire”.  Ele aveau scopul de a identifica probe suficiente pentru a demonstra în instanţa de judecată acţiunile criminale ale bănuitei.

În contextul activităţilor speciale întreprinse, “victimile” au avut mai multe întrevederi cu bănuita, unde erau instruite cum să părăsească teritoriul capitalei fără fi demascate şi reţinute de către poliţie. Ulterior, din sursele financiare ale ei, le-au fost perfectate paşapoarte, le-a procurat bilete la avion şi a rezervat camere la un hotel din Antalya.

În dimineaţa zilei de 22 mai curent, poliţiştii au reţinut-o în momentul îmbarcării la bordul avionului. Ea a fost reţinută pe un termen de 30 de zile şi este cercetată penal pentru proxenetism. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 până la 7 ani.

 

 

 


Tone de carne de găină şi porc, păstrate în condiţii insalubre

Bănuit că ar fi furat trei automobile


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""