Infractiuni descoperite

14
sep
eye

Recidivist anunţat în urmărire penală, reţinut de poliţiştii sectorului Râşcani


În urma măsurilor profilactice şi speciale de investigaţii demarate la compartimentul descoperirii infracţiunilor grave, ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au localizat şi încătuşat un individ în vârstă de 41 ani, originar din raionul Străşeni, care era căutat pentru că ar fi  maltratat cu bestialitate un amic de pahar, după ce ar fi servit băuturi alcoolice la domiciliul victimei. Ulterior, din cauza leziunilor corporale grave provocate, bărbatul de 42 ani a decedat, iar făptaşul a fugit într-o direcţie necunoscută.

Totodată poliţiştii au stabilit că, bănuitul ar fi fost implicat şi într-un caz de furt în timp ce se deplasa cu maxi-taxi de pe ruta 116. Potrivit victimei, care s-a dovedit a fi o femeie de 37 ani, individul i-ar fi sustras telefonul mobil din buzunar în valoare de 2000 lei. De asemenea individul era căutat de către poliţiştii sectorului Centru, pentru păstrare ilegală de substanţe narcotice.

Actualmente individul este cercetat penal în stare de arest pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care a provocat decesul victimei. Conform legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu privarea de libertate pe un termen de la 12 ani până la 15 ani.


Bănuit că şi-ar fi ameninţat cu moartea fosta concubină

În atenţia bicicliştilor ! Poliţia Capitalei a reţinut un hoţ de biciclete


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""