Infractiuni descoperite

18
mai
eye

Recidivist cercetat penal de polițiștii sectorului Râșcani pentru un jaf și doua furturi


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut un minor în vârstă de 16 ani, locuitor a capitalei, acesta fiind suspectat în comiterea unui jaf și două furturi, pe teritoriul mun. Chișinău. Este de menționat că acesta nu este la prima abatere, fiind cercetat penal pentru infracțiuni analogice.

În cadrul acțiunilor de investigație, polițiștii au stabilit că pe parcursul lunilor aprilie-mai, minorul a comis un jaf și două furturi. Suspectul a pătruns într-un magazin de unde în mod deschis a sustras un telefon mobil de model ,,Samsung”, la preț de 4 000 lei, într-un cămin studențesc unde în modt tainic a sustras telefonul mobil de model ,,Xiaomi Redmi 5A” și în curtea unei case de locuit de unde a sustras o bicicletă. Astfel prin acțiunile lui a cauzat părților vătămate un prejudiciu în sumă totală de 12 000 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că telefoanele mobile cât și bicicleta a reușit să le comercializeze prin intermediul aplicației ,,Telegram”, astfel obținând un profit în sumă de 2 600 lei.

Actualmente minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf și furt, conform legislației în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 la 7 ani.


O femeie din Vadul lui Vodă a stat cu hoțul în casă mai bine de 3 ore și privea cum o jefuiește. Individul a fost reținut.

Alte 54 de persoane aflate în căutare de către poliție , reținute


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""