Infractiuni descoperite

07
noi
eye

Recidivist reținut de Poliția Capitalei pentru furtul unui automobil


Un tânăr de 21 de ani, locuitor a capitalei a fost reținut și cercetat penal pentru furtul unui automobil din sectorul Râșcani a capitalei.
Polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost alertați în seara zilei de 5 noiembrie, de către un locuitor al Capitalei în vârstă de 52 ani, care a declarat că i-ar fi fost sustras automobilul de model ,,Dacia Logan”, care era parcat în curtea casei pe str-la Criuleni. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului.
Astfel, în rezultatul măsurilor speciale întreprinse de forțele de ordine făptașul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de poliție pentru audieri. În cadrul audierilor individul şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că aflându-se în ospeţie pe ascuns a sustras cheile de la automobil, după care fără a fi observant de proprietar l-a sustras. Cauzând un proprietarului un prejudiciu în sumă de 98 000 lei. Totodată polițiștii au stabilit că individul se afla în urmărire penală, care a fost anunțat de către instanța de judecată, pentru comiterea unui act de huliganism. Este de menționat că suspectul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.
În acest context a fost iniţiată cauză penală pentru furt, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani. Individul fiind plasat în arest preventive pentru 30 de zile.

 

 


Cercetată penal pentru circulația  ilegală a drogurilor

Cercetat penal pentru furtul unui telefon


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""