Infractiuni descoperite

11
ian
eye

Recidivist reținut de polițiștii sectorului Botanica pentru jaf


Un tânăr în vârstă de 29 de ani, originar din r. Criuleni, anterior judecat de nenumărate ori pentru comiterea mai multor infracțiuni, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf.

În noaptea de 25 decembrie, polițiștii au fost alertați de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, comunicând că fiul minor a fost jefuit pe str. I.V.Viteazul. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, care a stabilit că minorul de 15 ani, în mod deschis a fost deposedat de telefonul mobil de model  ,,Xiaomi Redmi 7”, la prețul de 3 000 lei. Totodată partea vătămată a mai comunicat că a plasat pe rețelele de socializare un anuț de vânzare a telefonului mobil, iar ulterior a fost apelat de către un potențial cumpărător. Astfel la data de 25 decembrie, s-au întâlnit, pentru a-l vinde, dar  individul văzând telefonul, i l-a sustras din mână fugind într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, la data de 09 ianuarie curent, suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vinovăția, totodată comunicând că a sustras telefonul cu scopul de a-l vinde și a obține un profit.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru ,, jaf ”, infracțiune care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Riscă până la 7 ani de închisoare pentru circulația ilegală a drogurilor

Dacă îl recunoști anunță Poliția !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""