Infractiuni descoperite

08
mai
eye

Recidivist reţinut de poliţiştii sectorului Botanica


Un individ în vârstă de 27 ani, originar din Chişinău a fost reţinut  de către ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie Botanica . Acesta este bănuit de comiterea unui furt şi a unui  jaf , ambele în sectorul Botanica al capitalei . Este de menţionat că individul a fost  eliberat recent din puşcărie, unde şi-a ispăşit pedeapsa pentru infracţiuni similare.

Potrivit informaţiilor acumulate în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, pe data de 9 aprilie , bănuitul ar fi sustras dintr-o farmacie amplasată pe str. Independenţei,  bani şi  2 telefoane  mobile, unul  de model ,,Nokia’’  în valoare de 2000 lei şi un telefon de model ,,Samsung’’ în valoare de 2000 de lei , cauzând un prejudiciu total de 4150 lei.  Alt caz a avut loc pe data de 15 aprilie când  făptaşul ar fi fost implicat şi într-un caz de jaf comis pe o stradă din sectorul Botanica  al Capitalei, acesta a sustras de la o doamnă în vârstă de 39 de ani o bicicletă în valoare de 5700 lei.

În cadrul audierilor bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind reţinut pe  un termen de 30 de zile , pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Acesta este cercetat penal pentru furt şi jaf, şi conform legislaţiei penale în vigoare acesta riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.

 


Tânără cercetată penal , riscă pînă la 3 ani de închisoare

Poliţia Capitalei la datorie alături de cetăţeni


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""