Infractiuni descoperite

06
sep
eye

Recidivist reținut de polițiștii sectorului Ciocana, pentru comiterea unui jaf


Tânăr în vârstă de 27 de ani, originar dintr-o localitate din r. Hâncești, a fost reținut pentru 72 de ore, în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

În noaptea de 03 iulie, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Ciocana, a fost sesizat de către o doamnă în vârstă de 63 de ani, locuitoare a com. Bubuieci, mun. Chișinău,  comunicând că a fost jefuită. Grupa operativă imediat s-a deplasat la fața locului în stabilirea tuturor circumstanțelor. La fața locului doamna le-a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se întorcea la domiciliu, în mod deschis a fost deposedată de geanta de dame  în care se aflau mijloace financiare, telefonul mobil de model ,,Samsung” și actele de identitate, după care individul  a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 5 000 lei.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru Jaf.

Ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală în stabilirea și reținerea făptașului. Astfel,  urmare a măsurilor întreprinse de forțele de ordine a fost stabilit locul aflării a individului. Acesta  după comiterea infracțiunii se ascundea la o rudă din r. Călărași. În momentul reținerii individul a opus rezistență forțelor de ordine încercând să fugă, dar a fost imobilizat și aplicate mijlocele speciale, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individual și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că anterior acesta a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Conform legislației în vigoare tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Riscă până la 7 de închisoare pentru că a jafuit o tânără

Reținuți de polițiști după ce a sustras o pompă în valoare de 50 000 lei, din curtea unei case


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""