Infractiuni descoperite

22
mar
eye

Recidivist retinut de polițiștii sectorului Râșcani, pentru comiterea mai multor furturi


Ofițerii de investigații a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigație au reținut un bărbat de 28 ani, domiciliat r-nul. Cimișlia, suspectat de comiterea unui șir de  furturi dintr-un magazin.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală polițiștii au stabilit că suspectul pe parcursul lunilor februarie-martie a comis un șir de furturi din magazinul amplasat în sectorul Râșcani, de unde a sustras mai multe pachete cu țigări, astfel cauzând un prejudiciu în sumă de 38 000 lei. Ulterior în cadrul audierilor suspectul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că au comis furtul din lipsa mijloacelor financiare. Este de menționat că individual a mai fost judecat pentru infracțiuni similare și escrocherie.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt, suspectul fiind reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Conform legislației penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu amendă de la 32 500 lei la 67 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Dacă recunoști bărbatul, anunță poliția !

Recidiviști reținuți de polițiștii sectorului Râșcani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""