Infractiuni descoperite

07
noi
eye

Recidivist reținut de polițiștii sectorului Râșcani pentru pungășie


Ofițerii de investigație a inspectoratului de Poliție a sect. Râșcani, de comun cu polițiștii Secției combaterea infracțiunilor în locurile publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani locuitor a capitalei, pentru comiterea infracțiunii de ,,Pungășie”. Anterior acesta s-a dovedit a fi cercetat penal de nenumărate ori pentru infracțiuni analogice.

Cazul a avut loc în dimineața zilei de 8 octombrie, în rutiera 103, în timpul deplasării pe itenerarul de la str. Sarmizegetusa până la intersecție str. Alexandru cel Bun, individul profitând de neatenția victimei, o doamnă în vârstă de 33 de ani, în mod tainic i-a sustras din geantă portmoneul în care se aflau actele de identitate, carduri bancare și mijloace bănești. Prejudiciul estimat de victimă constituie 3 400 lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că banii ce se aflau în portmoneu i-a cheltuit.

Individul este cercetat penal pentru ,,Pungășie”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu închisoare de până la 4 ani cu amendă în mărime de la 27 500 lei la 67 500 lei


Dacă îi recunoști, anunță Poliția !

Polițiștii au reținut un bărbat care a comis o tâlhărie și un jaf în sectorul Centru al capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""