Infractiuni descoperite

17
ian
eye

Recidivist reținut pe urme fierbinți de polițiștii și procurorii sec. Ciocana, pentru comiterea unui jaf


Un bărbat în vârstă de 30 de ani originar dintr-o localitate din r. Telenești, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu procurorii mun. Chișinău oficiul Ciocana, pentru comiterea unui Jaf. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru furt, iar la moment se afla în urmărire penală, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 13 ianuarie, de către proprietara unei locuințe comunicând că un individ a pătruns în apartament și în mod deschis a deposedat-o de bunurile materiale. Polițiștii imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele. La locul faptei proprietara locuinței doamnă în vârstă de 68 de ani, a comunicat forțelor de ordine că un bărbat a pătruns în apartament și aplicând forța fizică în mod deschis a sustras din locuință telefon mobil, mașină de cusut, mijloace bănești și un căruț pentru persoane cu handicap, după care cu bunurile sustrase a plecat într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat constituie circa 2 500 lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști și procurori individul a fost identificat și stabilit locul aflării acestuia. În urma perchezițiilor autorizate, în locuința unde acesta temporar închiria au fost depistate bunurile sustrase, totodată forțele de ordine au depistat și alte bunuri materiale a căror proviniență bărbatul nu a putut comunica. Acesta a fost escortat la inspectorat iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Tânăr reținut și cercetat penal de polițiștii sectorului Râșcani, pentru furt din locuință

Doi tineri cercetați penal pentru furt, de către polițiștii sectorului Buiucani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""