Infractiuni descoperite

14
feb
eye

Reţinut de către poliţişti pentru huliganism


Polițiștii sectorului Râșcani ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au fost alertaţi despre un conflict iscat între două persoane, la terasa unui local, ca urmare inițiatorul conflictului din intenții huliganice a aplicat victimei multiple lovituri în diverse părți ale corpului cu un cuțit, după care a părăsit locul faptei. La fața locului a intervenit grupa operativă din cadrul Inspectoratului Râşcani, pentru documentarea tuturor circumstanțelor.

Respectiv, conform datelor constatate la locul incidentului, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 45 ani, locuitor a capitalei. Conform informaţiilor acumulate, agresorul fiind în stare de ebrietate a inițiat conflictual cu victima în timp ce se aflau în local, după care ieșind la terasă i-a aplicat loviturile.  Astfel, ofiţerii de investigaţii în urma măsurilor întreprinse,  pe urme fierbinți au identificat şi reţinut bănuitul în vârstă de 64 ani, din capitală anterior cercetat penal pentru diverse infracțiuni.

Acesta a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi este cercetat penal pentru huliganism, care se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani.

 


Poliţiştii au reţinut încă 8 persoane pentru realizarea şi comercializarea drogurilor

Angajații Poliției Capitalei -  donatori voluntari de sânge


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""