Infractiuni descoperite

14
ian
eye

Reținut de către polițiști pentru jaf stradal


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sect. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse, au reținut un tânăr pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 20 de ani originar din r-nul. Edineț, iar în capitală era fără loc permanent de trai.

Polițiștii au fost alertați în după amiaza zilei de 18 decembrie 2019, de către victima, un tânăr de 21 de ani, care a comunicat că un individ l-a jefuit de telefonul mobil, în timp ce se afla la intersecția str. Tighina cu M. Varlaam. La locul faptei imediat  imediat s-a deplasat grupa operativă, iar în urma documentării forțele de ordine au stabilit că victima cu suspectul erau cunoscuți. Ulterior între ei s-a iscat o ceartă și suspectul i-a sustras telefonul mobil de model ,,Nokia” din mână, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul a fost estimat de victimă la 1 500 lei.

Astfel în urma măsurilor speciale de investigație, individul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție a sect. Centru, pentru audieri. Ulterior în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, declarând că telefonul sustras l-a vândut.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru ,,Jaf”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Reținut de polițiștii sectorului Ciocana , pentru comiterea a cel puțin 7 furturi din automobile

Riscă până la 15 ani de închisoare pentru Circulația ilegală a drogurilor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""