Infractiuni descoperite

28
mai
eye

Reţinut de către un echipaj BPRO pentru păstrare şi consum de substanţe narcotice


În cadrul patrulărilor intensive demarate de către poliţişti , echipajele mobile ale Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut şi documentat un  individ, suspectat de păstrare şi consumul de substanţe narcotice.

Poliţiştii au observat un bărbat  care manifesta un comportament neadecvat, fiind suspectat de consumul drogurilor, asupra căruia a fost depistat un plic în care se afla o substanţă vegetală necunoscută. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 28 de ani , era împreună cu încă doi amici, de 19 şi 20 de ani, pe str. Calea Moşilor din capitală.

Individul a fost escortat la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP

Conform legislaţiei penale în vigoare  suspectul reţinut riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 13 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani,

Este de menţionat că, Poliţia Capitalei a dispus intensificarea patrulărilor străzilor în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale.

 


Studenții de la USM la stagiu de practică în cadrul Direcției de Poliție a mun.Chișinau

În căutare pentru furt!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""