Infractiuni descoperite

07
mai
eye

Reținut de polițiști după ce a sustras mai multe bunuri din curtea unei case de locuit


Recent, un bărbat în vârstă de 31 ani, originar din r-nul. Ceadîr-Lunga, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt.

Acesta a pătruns în curtea casei de locuit situată pe str. Ioan Botezătorul, din sect. Râșcani, de unde a sustras mai multe instrumente predestinate pentru construcție. Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 19 aprilie, de către proprietar, care a comunicat că din ogradă i-au fost sustrase bunuri materiale. La fața locului polițiștii au stabilit că suspectul a sustras o mașină de înșurubat de model ”Makita”, un polizor unghiular și alte bunuri materiale, cauzând un prejudiciu în sumă de 3 800 lei. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Ulterior în urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști individul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că bunurile sustrase le-a vândut la prețuri simbolice.  Totodata, bunurile sustrase au fost  ridicate de polițiști și întoarse proprietarului.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Atenție la buzunare! Un hoț reținut în flagrant de polițiști

Verificări efectuate de către polițiști în vederea evaluării stării tehnice a unităţilor de transport la doua companii din capitală


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""