Infractiuni descoperite

11
sep
eye

Reţinut de poliţişti, pentru comiterea unui jaf


Bărbat în vârstă de 35 ani locuitor a capitalei, a fost reţinut de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliţie Râșcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru că ar fi atacat o doamnă, deposedând-o de bunuri materiale.

Incidentul  a avut loc în seara zilei de 15 iulie curent, pe strada Petricani, în timp ce victima în vârstă de 32 ani, aştepta transportul public, individul aplicând violenţa a atacato şi în mod deschis  i-a sustras telefonul mobil de model SAMSUNG, cauzându-i victimei un prejudiciu în sumă de 5 000 lei. În cadrul acţiunilor de urmărire penală el şi-a recunoscut vinovăţia, motivând că nu dispune de surse financiare. Este de menţionat că anterior individul a mai fost cercetat penal pentru infracţiuni similare şi furturi din locuinţe.

Actualmente este cercetat pentru infracţiune de jaf, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani. 


Reținut în flagrant delict de către un echipaj BPRO

Poliția Capitalei de comun cu Procuratura mun. Chișinău, intervin la deconspirarea traficului de ființe umane, proxenitismului și exploatării sexuale on-line


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""