Infractiuni descoperite

12
iul
eye

Reținut de polițiștii sectorului Botanica pentru furtul unui telefon


Recent, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un individ în vârstă de 28 de ani, originar din r-nul. Orhei, care în mod deschis a deposedat o minoră de telefonul mobil.

Cazul a avut loc în seara zilei de 1 mai, polițiștii fiind alertați de către părinții minorei în vârstă de 16 ani, comunicând că fata a fost deposedată de telefonul mobil de model “Samsung S8”. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La fața locului minora a comunicat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu pe bd. Traian, un tânăr în mod deschis din mână i-a sustras telefonul mobil și a fugit într-o direcție necunoscută. Suma prejudiciului cauzat fiind estimat de partea vătămată la 8 000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine, suspectul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând cu lux de amănunte cum a sustras telefonul de la minoră, iar bunul sustras l-a vândut la un preț simbolic de 1 000 lei. Anterior individul a mai fost atras la răspundere penală pentru infracțiuni similare.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu cu închisoare de la 5 la 7 ani

 


200 de plante de ,, Cânepă”, depistate și ridicate de către polițiștii sectorului Ciocana

Operațiunea ,, Mac-2019” continuă


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""