Infractiuni descoperite

23
aug
eye

Reținut de polițiștii sectorului Botanica și cercetat penal după ce ar fi jefuit un tânăr


Tânăr în vârstă de 22 de ani, originar dintr-o localitate din r. Dondușeni, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta anterior a mai fost cercetat penal pentru răpirea unității de transport și furt.

La data de 20 august, polițiștii Inspectoratului  de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, au fost sesizați de un tânăr în vârstă de 23 ani, locuitor a capitalei, comunicând că a fost jefuit de telefonul mobil  “Samsung MI 10”, preț de 2 500 lei, în timp ce se deplasa pe bd. Decebal,  spre domiciliu de el s-a apropiat un individ și in mod deschis i-a sustras telefonul, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii imediat au dispus inițierea unui șir de măsuri speciale de investigație în stabilirea și reținerea făptașului. Astfel în urma acțiunilor întreprinse de către forțele de ordine a fost stabilită identitatea individului, ulterior acesta fiind reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor suspectul și-a recunoscut vinovăția cu privire la cele întâmplate, totodată comunicând că telefonul sustras l-a vândut unei persoane necunoscute obținând un profit.

La moment polițiștii întreprind măsuri în depistarea bunului sustras, pentru a fi returnat proprietarului.

Tânărul este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare riscă o pedeapsă  cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Reţinut şi cercetat penal pentru pungăşie

Un hoţ şi un escroc căutaţi de poliţiştii sectorului Râşcani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""