Infractiuni descoperite

10
iul
eye

Reținut de polițiștii sectorului Centru, pentru circulația ilegală a drogurilor


Ofițerii de investigație a Inspectoratului sect. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în contextul operațiunii ,,MAC- 2019”, efectuând măsuri speciale de investigație pe teritoriul deservit pe str. București, au reținut un tânăr în vârstă de 29 ani, locuitor a capitalei, fiind suspectat de comercializarea drogurilor.

Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor, ulterior asupra lui au fost depistate 11 pachețele de tip zip-lock cu masa vegetală fărămițată cu miros specific, un pachețel din hârtie și un pachet de polietilenă în care se afla masă vegetală mărunțită de culoare gălbuie cu miros specific, o lingură, un cântar electronic și mai multe pachețele predestinate pentru ambalarea drogurilor. Pachețelele depistate asupra tânărului au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP.

În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția , comunicând că drogurile depistate asupra sa erau predestinate comercializării, urmând să obțină un profit în sumă de 10 000 lei. Totodată este de menționat că tânărul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Actualmente tânărul este cercetat pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 1 la 6 ani.


Cercetați penal pentru furturi din automobile și răpirea unei motorete

Reținut pentru 72 de ore de către Polițiști, pentru pungășie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""