Infractiuni descoperite

31
ian
eye

Reținut de polițiștii sectorului Centru pentru comercializarea drogurilor


Ofițerii de investigație a IP Centru din cadrul direcției de Poliție a mun. Chișinău, au deconspirat activitatea ilicită a unui tânăr care s-a dovedit a fi în vârstă de 19 ani, locuitor a capitalei. Acesta se ocupa cu ambalarea și distribuirea drogurilor de tip sintetic prin intermediul aplicației ,,Telegram”.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de către polițiști la data de 29 ianuarie, tânărul a fost reținunut la intersecție str. Armenească cu Al. Șciusev. Acesta a fost escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ulterior în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția și a predat benevol 20 de pachețele de tip zip-lock în care se afla o masă vegetală uscată și mărunțită cu miros specific. Pachețelele au fost ridicate, sigilate și îndreptate la CTC-EJ al IGP, pentru efectuarea expertizei chimice. Dacă individului îi reușea comercializarea drogurilor, era să obțină un profit de 4 000 lei.

Conform legislației penale în vigoare, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 la 15 ani.

Totodată polițiștii întreprind măsuri speciale de investigație pentru stabilirea și identificarea altor persoane implicate în comercializarea drogurilor.


Femia care și-a abandonat copilul și-a recunoscut vinovăția

Reținuți și cercetați penal de către polițiștii sectorului Botanica, pentru mai multe infracțiuni


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""