Infractiuni descoperite

13
ian
eye

Reținut de polițiștii sectorului Ciocana , pentru comiterea a cel puțin 7 furturi din automobile


Un tânăr în vârstă de 22 de ani originar dintr-o localitate din r. Cantemir, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu procurorii mun. Chișinău oficiul Ciocana, pentru comiterea mai multor furturi din automobile, pe parcursul lunii ianuarie curent. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru furt și jaf.

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit complicitatea tânărului în cel puțin șapte cazuri de sustragere din automobile ce erau parcate pe str. P. Zadnipru și Mircea cel Bătrân din sec. Ciocana. Acesta pătrundea în automobile prin deteriorarea geamurilor, de unde sustrăgea bunuri materiale și accesorii. Prejudiciul cauzat proprietarilor constituie circa 16 000 lei.

Astfel în urma măsurilor de investigație întreprinse de forțele de ordine, individul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, totodată comunicând că accesoriile sustrase le vindea obținând un profit.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru furt, infracține care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

De asemenea polițiștii întreprind măsuri de investigație privind implicarea tânărului și în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul mun. Chișinău.


Dacă îl recunoști anunță Poliția !

Reținut de către polițiști pentru jaf stradal


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""