Infractiuni descoperite

25
noi
eye

Reținut de polițiștii sectorului Râșcani după ce a sustras un laptop


 

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut un bărbat în vârstă de 58 de ani, originar din Cernăuți, pentru comiterea unui furt.

Inspectoratul  sect. Râșcani, a fost alertat pe data de 23 septembrie, de către o doamnă în vârstă de 42 de ani, comunicând că în timp ce se afla în sala de așteptare din incinta Gării Auto Nord, i-a fost sustrasă geanta în care se afla un laptop. La locul faptei femeia a declarat polițiștilor că pentru câteva minute a lăsăt fără supraveghere geanta în care se afla laptopul de model ,,HP 255 G4”, un router Wi-fi, iar când s-a întors nu a mai găsit-o. Totodată polițiștii au ridicat și imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul sustragerii. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către partea vătămată la 5 300 lei.

Astfel, în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală individul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția iar bunul sustras a fost găsit de polițiști la domiciliu unde temporat închiria.

Bărbatul este cercetat pentru furt, infracțiune care conform legislației penale se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei  sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Ședință în cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău cu participarea ministrului Pavel Voicu împreună cu șeful IGP Vadim Cojocaru

Reținut de polițiști  după ce a pătruns în 4 locuințe, de unde a sustras mai multe bunuri.


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""