Infractiuni descoperite

18
apr
eye

Reținut în flagrant când a pătruns într-un depozit din comuna Stăuceni


Un tânăr în vârstă de 29 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut în flagrant delict de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu angajații de pază particulară, pentru tentativă de furt din depozitul amplasat în comuna Stăuceni. Acesta a fost a escortat la Inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au stabilit că tânărul la finele lunii decembrie 2018, a mai comis un furt din depozitul dat, de unde a sustras mijloace bănești în sumă de  60 287 lei. Fiind audiat individul și-a recunoscut vinovăția. E de menționat faptul că anterior acesta a mai fost atras la răspundere penală, pentru infracțiuni similare.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetat pentru furt. Conform legislației în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu amendă de la 32 500 lei la 67 500 lei  sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Verificări la stațiile terminus a microbuzelor de ruta

Riscă până la 2 ani de închisoare pentru pungășie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""