Infractiuni descoperite

29
mai
eye

Reținut în flagrant de polițiști când ar fi sustras un telefon de 9000 lei


Un tânăr în vârstă de 20 ani, originar din r-nul. Cantemir, a fost reținut pe urme fierbinți și încătușat de polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf. Incidentul s-a produs ieri pe str. Șoseaua Hâncești din sect. Centru al Capitalei, când individul a intrat într-un magazin de telefonie mobilă și în mod deschis a sustras din vitrină un telefon mobil de model  ,,Samsung”, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat constituie  9000 lei.

În urma reacționării prompte a polițiștilor individul a fost reținut, asupra lui fiind depistat telefonul sustras. La fața loculuia fost solicitată grupa operative a sect. Centru pentru documentare și stabilirea circumstanțelor. Individul a fost escortat la inspectorat pentru audieri, unde și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că a recurs la acest gest din lipsa mijloacelor financiare. Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

În acest caz fiind inițiată o cauză penală pentru jaf,  infracțiune pentru care Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.


Anunță Poliția dacă recunoști bărbații din imagini !

Seminar cu tematica “Comportamentul agresiv și tulburările de personalitate” desfășurat de polițiștii sectorului Ciocana


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""