Infractiuni descoperite

15
apr
eye

Reținut în flagrant delict de către polițiști


Un tânăr de  24 ani, originar din r-nul. Dubăsari, a fost reținut în flagrant delict de doi polițiști din cadrul BPDS “Fulger” al Inspectoratului General al Poliției, pentru comiterea unui jaf, în sectorul Ciocana.

Cazul a avut loc la data de 13 aprilie, pe strada Vadu lui Vodă din sectorul Ciocana. În timp ce victima, o femeie în vârstă de 60 ani, se afla la o stație a transportului public,  individul s-a apropiat de ea și în mod deschis i-a sustras geanta în care se aflau bunuri materiale, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Datorită reacționării prompte a doi polițiști care se aflau în preajmă, tânărul a fost imobilizat.  Deși polițiștii se aflau înafara  orelor de muncă, aceștia au fugit după tânăr, ca într-un final să-l prindă.  Imediat a fost sesizat  Inspectoratul de Poliție a sectorului Ciocana. Astfel tânărul a fost  escortat la Inspectorat pentru audieri. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate  alcoolică.

În cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au stabilit că individul nu acționa de unul singur, acesta mai avea doi complici. Astfel, în urma acțiunilor speciale de investigații întreprinse de polițiști, aceștia au fost reținuți. Ei s-au dovedit a fi locuitori a r-nului. Dubăsari, cu vârstele de 28 ani și 41 ani, care se deplasau cu automobilul de model ”Ford Transit”,  anterior fiind judecați, pentru furt și jaf.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore, în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău și sunt cercetați pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Recidivist reținut pentru furt

Riscă până la 10 ani de închisoare pentru vătămare intenționată gravă


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""