Infractiuni descoperite

12
mar
eye

Reținut în flagrant delict de către polițiști


Un bărbat de 33 ani, locuitor al capitalei a fost reținut în flagrant delict de angajații Secției combaterea infracțiunilor în locuri publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru furt de portmoneu. Incidentul a avut loc la data de 10 martie, în timp ce se deplasa cu microbusul de linie nr. 184, pe bd. D. Cantemir, când pe ascuns a sustras din geanta unei tinere în vârstă de 21 ani, portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 2 500 lei, 5 000 ruble rusești și actele de identitate.  Este de menționat că individul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală conform prevederilor art. 192 Cod Penal al RM “Pungăşie”, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 42 500 lei sau cu  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 ore la 240 ore sau închisoare de până la 2 ani.

Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor:

-Cînd aşteptaţi mijlocul de transport public la staţie, acordaţi maximă atenţie persoanelor ce au un comportament suspect, lîngă DVS.

-Pregătiţi din timp banii pentru achitarea călătoriei , înainte de a urca în transport.

-Evitaţi să citiţi în timpul călătoriei, deoarece puteţi deveni ţinta hoţului de buzunare.

-Evitaţi să păstraţi banii în buzunarele din spate.

-În cazul în care transportul public este aglomerat  şi sunteţi bruscat, asiguraţi-vă buzunarele şi priviţi cu atenţie la călătorii din jur.

-Geanta atârnată neglijent pe umăr este momentul potrivit al hoţului de buzunare.

-Ţineţi bagajul personal pe cât posibil în văzul ochilor.

Nu uitaţi, majoritatea hoţilor de buzunare sunt permanent îmbrăcaţi elegant, şi pot avea o vârstă diferită, hoţii de buzunare pot fi atât bărbaţi cât şi femeit, şi pot avea o vârstă diferită.


Căutat de polițiștii sectorului Botanica pentru furt

Dacă îl recunoști anunță poliția !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""