Infractiuni descoperite

10
oct
eye

Reținut în flagrant delict de către un angajat al Batalionului de patrulare și reacționare operativă


În această dimineață un bărbat în vârstă de 37 ani, locuitor al capitalei, a fost reținut în flagrant delict pentru comiterea unui jaf. Grație reacționării prompte a unui angajat a Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău făptașul a fost reținut și încătușat.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a sectorului Buiucani pentru stabilirea circumstanțelor. Ajunși la fața locului forțele de ordine au stabilit că individul,  în mod deschis a sustras un  telefon mobil de model ,, Samsung” de la un bărbat de 59 ani  în timp ce se aflau la stația de troleibuze, după care cu bunul sustras a încercat să fugă într-o direcție necunoscută, dar fiind observat de un polițist, suspectul a încercat sa scape de bunul sustras, aruncîndu-l . Acesta a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În urma audierilor individul și-a recunoscut vinovăția.

Este de menționat că anterior el a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.
În acest sens a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației în vigoare suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 la 7 ani.


Reținut pe urme fierbinți după ce a jefuit un minor

Cercetat penal pentru furt


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""