Infractiuni descoperite

29
dec
eye

Reţinut pe urme fierbinţi de poliţişti, după ce ar fi împuşcat un bărbat de 40 ani


Aseară în jurul orei 21.00, dispeceratul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a fost informat de către Spitalul de urgenţă despre un incident, în urma căruia a avut de pătimit un bărbat de 40 ani, domiciliat în Capitală, fiind transportat la spital cu plagă de armă în regiunea capului. Incidentul ar fi avut loc într-un local din sectorul Ciocana, la faţa locului deplasându-se grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

În urma investigaţiilor demarate poliţiştii au constatat că, în urma unui conflict iscat cu trei persoane necunoscute, în direcţia victimei a fost efectuată o împuşcătură dintr-un pistol de model necunoscut. Imediat după incident cei trei agresori au fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută. În acest context au fost mobilizate toate echipajele mobile din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, precum şi angajaţi ai Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger”. Concomitent, serviciile de investigaţii din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana au obţinut informaţii, privind intenţia celuia care ar fi împuşcat să părăsească teritoriul ţării. În urma colaborării eficiente cu angajaţii Departamentului Poliţiei de Frontieră a MAI, individul a fost reţinut la punctul de trecere Tudora, raionul Ştefan-Vodă. El s-a dovedit a fi în vârstă de 42 ani, domiciliat în Capitală, fiind reţinut pe un termen de  72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Ulterior  poliţiştii au depistat pistolul păstrat legal, cu care ar fi efectuat împuşcătura în direcţia victimei, în automobilul unui cunoscut, cu care ar fi  venit la punctul vamal. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 36 ani, fiind reţinut şi el pe un termen de 72 ore, sub aspectul  art. 323 “Favorizarea infracţiunii”  Cod penal.

Bărbatul care ar fi efectuat împuşcătura este cercetat penal pentru tentativă de omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.


Individ periculos căutat de poliţiştii sectorului Centru

Acţiuni proactive desfăşurate de Poliţia Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""