Infractiuni descoperite

15
aug
eye

Reţinut pe urme fierbinţi după ce a jefuit un bărbat


Un individ în vârstă de 36 de ani, originar din r-nul Căuşeni, a fost reţinut de către ofițerii de investigații ai  IP Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru că ar fi atacat  un bărbat, deposedând-ul de bani.

Incidentul a avut loc în noaptea de 6 august curent pe str. N. Costin din sectorul Buiucani al capitalei, când  bănuitul  a atacat un bărbat în vârstă de 56 de ani, în timp ce acesta se deplasa spre domiciliu. Făptaşul în mod deschis, aplicând forţa fizică a sustras bani din buzunarul victimei în sumă de 900 lei.

În urma mãsurilor speciale de investigaţii întreprinse de cãtre poliţişti, în scurt timp bănuitul a fost identificat şi reţinut. Acesta este cercetat penal pentru infracţiunea de jaf, care conform legislației prevede pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Totodată poliţiştii au stabilit că individul era dat în căutare de către IP Căuşeni, pe numele acestuia fiind emis mandat de arest pentru 30 de zile pentru infracţiuni similare.


Suspectul în cazul alertei cu bombă la Parlamentul şi Preşedinţia Rep. Moldova a fost identificat şi reţinut

Grupare specializată în producerea şi comercializarea drogurilor destructurată de Poliţia Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""