04
feb
eye

Reţinut pentru comunicare minciunoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism


Un bărbat în vârstă de 47 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinut şi escortat la IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru că a postat un mesaj ameninţător pe o reţea de socializare, în adresa Î.C.S.”RED UNION FENOSA”S.A. Astfel, Poliţia capitalei şi Procuratura sectorului Râşcani s-au autosesizat şi au iniţiat acţiuni de cercetare a acestuia, în contextul declaraţiilor cu caracater ameninţător postate…

”Azi la 17:00

O explozie puternică va răsuna într-o dimineață în sectorul Rîșcani al capitalei (str. A. Doga ”Union Fenosa” în incinta localului Administrației. Oamenii vor fi furioși cu D-stră, pînă nu veți scădea tariful la energia electrică. Iată, ce vă așteaptă în timpul apropiat. Cu stimă: extrasensorul Veet Man”.

În cadrul audierilor, bărbatul a recunoscut că a recurs intenţionat la acest gest. Respectiv au fost iniţiate acţiuni de investigaţii sub aspect penal, şi anume conform art.281 “Comunicarea minciunoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism”, care prevede amendă în mărime de la 4 000 lei la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

Totodată, Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău avertizează toate persoanele predispuse la acţiuni analogice, de altfel vor fi sancţionate penal conform legii în vigoare.


Omorât cu cruzime în subsolul unui bloc de locuit din sectorul Ciocana

Doi locuitori ai capitalei au salvat viaţa unui tânăr din Dubăsari


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""