Infractiuni descoperite

22
mai
eye

Reținut pentru furtul unei biciclete din scara unui bloc de locuit


Ofițerii de investigație a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 40 ani, locuitor a capitalei, pentru comiterea unui furt.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 25 aprilie, de către un tânăr de 26 ani, comunicând că i-a fost sustrasă bicicleta ce se afla în holul et. 8 a blocului de locuit. Polițiștii au stabilit că individul pe timp de noapte prin acces liber a pătruns în scara blocului de pe bd. Moscovei, de unde a sustras bicicleta. Astfel prin acțiunile sale cauzându-i proprietarului un prejudiciu în sumă de 4 500 lei.

În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția comunicând că a sustras bicicleta din lipsa mijloacelor financiare și a vândut-o la un preț simbolic. Este de menționat că bărbatul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Polițiștii întreprind măsuri pentru a depista bicicleta sustrasă, pentru a fi reântoarsă proprietarului, iar în privinţa făptaşului a fost iniţiată o cauză penală pentru furt. Potrivit legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Recidivist reținut pentru jaf

Doi bărbați riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""