Infractiuni descoperite

05
iul
eye

Reținut pentru jafuri stradale, riscă până la 7 ani de închisoare


Un bărbat în vârstă de 38 ani, a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea a două jafuri stradale. Individul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare și circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii  acestora.

În primul caz polițiștii au fost alertați la data de 27 iunie, de către o doamnă în vârstă de 76 ani, care a comunicat că a fost jefuită de geantă în care avea portmoneul, telefonul mobil de model Nokia și alte bunuri materiale. La fața locului femeia le-a comunicat polițiștilor că în timp ce se întorcea la domiciliu pe str. Hristo Botev, a fost atacată și deposedată de geantă, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Al doilea caz a avut loc la data de 29 iunie, în timp ce individul se afla pe bd. Dacia, în mod deschis a deposedat o femeie de 80 de ani, de geantă în care se aflau bunuri materiale, după care părăsind locul comiterii infracțiunii. Astfel prin acțiunile lui a cauzat victimelor un prejudiciu material în sumă de 650 lei.

Individul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare riscă o pedeapsă  cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Individ aflat în căutare pentru mai multe furturi, reținut de polițiștii sectorului Râșcani

Dacă o recunoști , anunță poliția !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""