Infractiuni descoperite

13
iun
eye

Reţinut şi bănuit că ar fi jefuit doi minori de telefoane mobileUn individ cu vârsta de 22 ani, fără loc permanent de trai, originar din Federaţia Rusă, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind bănuit de faptul că, ar fi deposedat de telefoane mobile doi minori în plină stradă. Incidentul a avut loc pe strada Ismail, iar minorii de 10 ani şi respectiv 11 ani, s-au adresat părinţilor, după care a fost alertată Poliţia Capitalei.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală poliţiştii au constatat că individul ar fi vândut telefoanele mobile, imediat după comiterea jafului. Acesta şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Conform legislaţiei în vigoare individul este cercetat penal pentru jaf şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 17 000 lei până la 27 000 lei.

În acest context Poliţia Capitalei solicită părinţilor, să-şi supravegheze copiii în special pe timp de seară, iar în caz de necesitate urgentă să apeleze la serviciul specializat 902.


A fost destructurată gruparea criminală, specializată în spargeri de bancomate. Momentul spargerii surprins de camerele video de la Stăuceni

Poliţia Capitalei monitorizează salubrizarea străzilor şi continuă acţiunile de prevenire a comerţului ilicit stradal


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""