Infractiuni descoperite

09
aug
eye

Reținut și cercetat penal, după ce a jefuit un tânăr de telefonul mobil


Un bărbat în vârstă de 29 ani, originar din r-nul Râșcani, a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Individul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Polițiștii au fost alertați la data de 4 august curent, de către victima, un tânăr  în vârstă de 17 ani, care a comunicat că seara în timp ce se deplasa pe bd.Decebal , a fost jefuit de către o persoana necunoscută care i-a sustras telefonul mobil de model ,, Samsung” în valoare de 8000 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigație forțele de ordine au identificat și reținut la scurt timp  suspectul, acesta fiind escortat la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesuale, făptașul  și-a recunoscut vinovăția, declarând polițiștilor că a sustras telefonul pentru uz personal.

Individul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf, faptă care conform legislației penale în vigoare se pedepsește  cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Riscă până la 8 ani de închisoare pentru tâlhărie

A răpit un automobil după care l-a accidentat, făptașul riscă până la 3 de închisoare


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""