Infractiuni descoperite

18
sep
eye

Reținut și cercetat penal pentru furturi


Un locuitor al capitalei în vârstă de 49 de ani , a fost localizat şi reţinut de ofiţerii de investigaţii a IP Buiucani a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de săvârşirea a doua furturi . Suspectul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracţiuni similare.

In cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală poliţiştii au stabilit că primul caz a avut loc pe data de 12 mai, când bănuitul profitând de neatenția victimei, a sustras de pe pragul unui magazin alimentar amplasat pe str. O.Ghibu, un ciocan rotopercutor în valoare de 2600 lei.

Al doilea caz surprins și de camerele de supravheghere a fost înregistrat pe data de 11 august , pe str.O. Ghibu din sectorul Buiucani al capitalei. Individul trecând pe lângă automobilul de model ,, Vaz”, lăsat fără supraveghere cu portiera deschisă, a sustras 2 genți cu bunuri personale , cauzând victimei un prejudiciu estimat la 23 000  lei.

Individul a fost reținut pentru un termen de 30 de zile și este cercetat penal pentru furt. Legislaţia penală în vigoare prevede amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, de ofițerii de investigație a sectorului Buiucani, sunt demarate activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea acestuia în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.


Reținut de polițiștii sectorului Râșcani pentru huliganism

Noi dotări a angajaților secției supraveghere transport și circulație rutieră


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""