Infractiuni descoperite

29
oct
eye

Reținut și cercetat penal pentru furt din locuință


Un tânăr de 24 ani, originar raionul Camenca a fost identificat de poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit şi cercetat penal pentru furt din locuinţă comis pe teritoriul sec. Centru.

Conform informaţiilor constatate de forțele de ordine tânărul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare. Incidentul a avut loc la data de 24 octombrie, forțele de ordine fiind alertate de proprietara de 54 ani, comunicând că din locuință au fost sustrase bunuri materiale. La fața locului polițiștii au stabilit că suspectul a pătruns în locuință prin forțarea geamului din termopan, de unde a sustras un lănțișor din aur și 4 ceasuri. Astfel prin acțiunile sale cauzând un un prejudiciu în sumă de 46 500 lei.

În cadrul audierilor aceasta şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că a pătruns în locuință și a sustras bunurile material, din lipsa surselor financiare. În acest context tânărul este cercetat penal pentru furt, fiind reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie a Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Conform legislației în vigoare el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 320500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Minor cercetat penal pentru un șir de furturi

Tânăr cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""