Infractiuni descoperite

03
mar
eye

Reţinută de poliţişti pentru incendierea unei gherete


Azi, 3 martie, în jurul orei 10.00, serviciul specializat 902 din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău a primit o informaţie precum că, pe strada N. M. Spătaru din sectorul Ciocana a fost incendiată o gheretă. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă  două  echipe de pompieri a IGSU, precum şi grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Ciocana. La fața locului forțele de ordine  din cercetările preliminare au stabilit că ghereta abandonată a fost incendiată intenționat.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști,  pe urme fierbinți a fost reținută o persoană de gen  feminin, fiind condusă la sectorul de poliție pentru documentare și stabilirea circumstanțelor. În cadrul audierilor femeia care s-a dovedit a fi în vârstă de 37 ani, fără loc permanent de trai și-a recunoscut vinovăția.

Totodată în urma informațiilor acumulate, forţele de ordine au stabilit că femeia este implicată și în incendiul care a avut loc la data de 27 februarie curent, pe bd.Mircea cel Bătrân, în canalul de trecere prin care tranzitează rețelele termice subterane ce aparțin SA ,, Termoelectrica,,.

În dependență de rezultatele expertizei laboratorului antiincendiar a IGSU, în privința individei va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare. Actualmente polițiștii întreprind măsuri în vederea stabilirii complicității acesteea și în alte cazuri similare.

 

 


Poliţia Capitalei desfăşoară activităţile informativ-educative

Dacă îi recunoşti anunţă poliţia!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""