Infractiuni descoperite

02
dec
eye

Reținută de Polițiștii sectorului Botanica pentru comiterea a trei furturi


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut o femeie în vârstă de 38 de ani, locuitoare a capitalei, pentru comiterea mai multor furturi. Aceasta pe parcursul lunilor octombrie-noiembrie, prin acces liber a intrat în incinta unui Centru educațional pentru copii, de unde a sustras un cărucior, în incinta unui salon de frumusețe de unde a sustras un telefon mobil de model „Samsung Galaxy S8” și într-o stație PECO, unde din vestiar a sustras o scurtă din piele pentru femei în care se aflau mijloace bănești în sumă de 100 dolari și 200 lei. Astfel prin acținile ei a cauzat părților vătămate un prejudiciu în sumă totală de 10 500 lei.

În acest context polițiștii au dispus măsuri de investigație și examinate imaginile video de pe camerele de supraveghere, suspecta a fost identificată.

Aceasta fiind escortată la inspectorat și în cadrul audierilor și-a recunoscut vinovăția, comunicând că urma să le vândă pentru a obține un profit.  Bunurile materiale au fost depistate la domiciliul acesteea și urmeză a fi returnate proprietarilor. Este de menționat că suspecta anterior a fost judecată pentru infracțiuni similare.

Actualmente femeia se cercetează în stare de libertate pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


A sustras 4 roți cu scopul de a le vinde, dar a fost reținut de Polițiști

Droguri în valoare de 500 000 lei, ridicate de Poliția Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""