11
iul
eye

Reţinută pentru că ar fi jefuit două femei


O locuitoare a capitalei în vârstă de 29 ani a fost reţinută de către angajaţii IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru faptul că ar fi jefuit două doamne de lanţurile din aur de la gât. Cazurile au fost înregistrate pe strada A.Russo din sectorul Ciocana. Potrivit victimelor, cu vârstele de 59 şi respectiv 64 ani, bănuita s-ar fi apropiat din spate în momentul când intrau în scara blocului de locuit.

Conform informaţiilor constatate, prima victimă ar fi fost atacată la primele ore ale zilei, iar a doua după câteva zile pe la orele prânzului. Prejudiciul total estimat de către victime se ridică la suma de peste 5 000 lei. În cadrul acţiunilor de urmărire penală, bănuita şi-a recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte. Ea susţine că lanţurile din aur sustrase, le-ar fi vândut imediat după ce ar fi jefuit victimele. Potrivit ei, femeile au fost “ţintite” pentru faptul că aveau o vârstă înaintată şi nu erau în stare să opună rezistenţă.

Bănuita a fost reţinută pe un termen de 72 de ore şi este cercetată penal pentru jaf. Legislaţia penală în vigoare prevede  închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Poliţia capitalei solicită oamenilor să informeze imediat serviciul 902, în vederea identificării şi reţinerii făptaşilor pe urme fierbinţi.

 

 


Un alt individ e căutat pentru furt de bicicletă

Riscă sancţiuni pentru trafic ilicit de mărfuri


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""