Infractiuni descoperite

22
noi
eye

Reținuți de către Polițiști pentru jaf stradal


Doi tineri cu vârstele de 18 și 19 ani, originari din raioanele Căușeni și Rezina, în urma măsurilor întreprinse au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 7 noiembrie, ora 03:00, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, comunicând că a fost jefuit de către doi indivizi. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul documentării, victima a comunicat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu pe str. Ginta Latină intersecție cu bd. Mircea cel Bătrân, de el s-au apropiat doi tineri vizibil în stare de ebrietate și aplicând forța fizică în mod deschis i-au sustras de pe mână ceasul de model “Samsung Gear S3” și geanta în care se aflau bunuri materiale. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către partea vătămată la suma de 10 920 lei.

Astfel, în urma măsurilor de investigație și urmărire penală dispuse de către forțele de ordine, indivizii au fost localizați și reținuți fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 30 de zile si sunt cercetați penal pentru jaf, care conform legislației in vigoare se pedepsește cu inchisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Acţiunile de responsabilizare a taximetriştilor, desfășurate de către Poliția Capitalei și ANTA  continuă.

Ședință în cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău cu participarea ministrului Pavel Voicu împreună cu șeful IGP Vadim Cojocaru


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""