Infractiuni descoperite

09
sep
eye

Reținuți de polițiști după ce a sustras o pompă în valoare de 50 000 lei, din curtea unei case


Recent, un tânăr în vârstă de 26 de ani, originar dintr-o localitate din r. Șoldănești, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani al Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt.

Acesta a pătruns în curtea casei de locuit din com. Trușeni, ce se află în construcție, de unde a sustras o pompă predestinată pentru construcție. Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 16 august, de către proprietar, care a comunicat că din ogradă i-au fost sustrase bunuri materiale. La fața locului polițiștii au stabilit că suspectul a sustras o pompa pentru șapă de model  ”Putzmeister”, cauzând un prejudiciu în sumă de 50 000 lei.

Ulterior în urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști individul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că anterior la lucrat la proprietar și la data de 14 august a venit să-și ia lucrurile și profitând că proprietarul nu era acasă a sustras bunul ce nui aparține. Totodata, pompa sustrasă a fost  ridicată de polițiști și întoarsă proprietarului.

Tânărul este cercetat penal pentru furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Recidivist reținut de polițiștii sectorului Ciocana, pentru comiterea unui jaf

Recidivist reținuți de polițiști pentru pungășie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""