Infractiuni descoperite

16
mai
eye

Reținuți de polițiștii sectorului Râșcani pentru furtul unui cărucior


O femeie și un bărbat cu vârstele de 58 și 34  ani, din capitală, anterior judecați pentru diverse infracțiuni, a fost reţinuţi şi documentați de ofițerii de investigație și urmărire penală a  Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru că ar fi sustras un cărucior din scara unui bloc de locuit. Potrivit proprietarului, prejudiciul material cauzat se ridică la suma de peste 6000 lei.

În cadrul acțiunilor speciale de investigații și urmărire penală, polițiștii au constatat că bănuiții ar fi pătruns în scara blocului din sectorul Râșcani prin aces liber de unde au sustras bunul. Incidentul a avut loc la data de 9 mai curent , pe parcursul nopții.

Ulterior proprietarul depistând lipsa bunului imediat a informat Poliţia. Respectiv poliţiştii au depistat căruciorul la un lombard unde fusese vândut la prețul de 1000 de lei. Bunul sustras a fost ridicat și urmează a fi returnat proprietarului.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Actualmente suspecții se cercetează în stare de libertate.

În acest context Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător şi să respecte măsurile de siguranţă.


Dacă îl recunoști anunță poliția !

Activități proactive în vederea combaterii fenomenului infracțional și activități de prevenire desfășurate de Poliția Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""