Infractiuni descoperite

09
oct
eye

Reținuți pe urme fierbinți pentru viol


Doi indivizi cu vârstele de 30 ani, originari din capitală, au fost încătuşaţi de către poliţiştii sectorului Râșcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, cu suportul angajaților BPDS a IGP, fiind bănuiţi că ar fi violat o domnişoară de 29 ani, domiciliată în Capitală.

Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie curent, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi. În cadrul acţiunilor procesual penale s-a constatat că, aceștia erau cunoscuți de mai mult timp și ar fi mers la unul din ei acasa, unde ambii suspecți ar fi agresat-o fizic , întreţinând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinței acesteia.

În apartament polițiștii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind sigilate,  ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău .Ei sunt cercetaţi penal pentru viol, și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.


Reținuți de polițiști pentru furt

Reținut pe urme fierbinți după ce a jefuit un minor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""