Infractiuni descoperite

29
sep
eye

Reținuți pe urme fierbinți


Doi tineri cu vârstele de 18 ani și 20 ani și un minor de 17 ani, domiciliaţi în r. Basarabeasca şi Cimișlia, au fost localizaţi şi reţinuţi de un echipaj a Batalionului de patrulare și reacționare operativă și ofiţerii de investigaţii ai IP Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce au încercat să sustragă roțile de la automobilul BMW, parcat în curtea unui bloc de locuit din str. M. Drăgan.

Conform informaţiilor constatate de poliţişti, indivizii nu sunt la prima abatere fiind documentați pentru infracțiuni similare. Susupecții au fost escortați în inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul audierilor ei și-au recunoscut vinovăția comunicâd că au vrut să sustragă roțile pentru a le vinde și a obține un profit.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru furt, suspecții fiind cercetați în stare de libertate. Conform legislației în vigoare, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii date riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

 

 


Activități de prevenire si informare desfășurate în sectorul Ciocana

Cercetați penal pentru furt și jaf


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""