09
sep
eye

Reţinuţi pentru acţiuni violente cu caracter sexual


La finele lunii iulie curent, o tânără în vârstă de 22 ani, a telefonat la Serviciul specializat 902 al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi a comunicat despre faptul că, ar fi fost supusă forţat acţiunilor sexuale în formă perversă de către doi necunoscuţi, în sectorul Botanica. Potrivit victimei, indivizii ar fi atacat-o în scara blocului unde locuia.  Sub ameninţări de cuţit şi răfuială fizică, ea a fost târâtă pe teritoriul unei grădiniţe unde au abuzat-o sexual timp de aproximativ 30 minute. Ulterior indvizii au fugit de la locul crimei, fără să deposedeze victima de bunuri personale.

Astfel au fost demarate un şir de acţiuni speciale de investigaţii de către ofiţerii IP Botanica de comun cu Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău, în vederea identificării făptaşilor şi stabilirii tuturor circumstanţelor. Respectiv au fost reţinuţi trei tineri, cu vârstele cuprinse între 23 şi 25 ani, originari din Chişinău şi raionul Rezina. În cadrul audierilor ei au recunoscut în detalii circumstanţele infracţiunii.

Potrivit informaţiilor constatate, victima ar fi fost în conflict cu unul dintre bănuiţi. Astfel individul a decis să se răzbune pe ea, implicându-i şi pe ceilalţi doi. Aceştia au fost instruiţi să atace victima cu un cuţit doar pentru a o speria, însă au întreţinut şi raport sexual în formă perversă.

Actualmente bănuiţii se află în custodia poliţiei capitalei şi sunt cercetaţi penal pentru acţiuni violente cu caracter sexual. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 până la 20 ani sau detenţiune pe viaţă

 

 


Dispărută fără veste ! Poliţia solicită ajutorul societăţii.

Linie clandestină de contrafacere a detergenţilor, descoperită de poliţie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""