Infractiuni descoperite

02
mai
eye

Reținuți pentru furt de polițiștii sectorului Buiucani


Recent, doi bărbați cu vârstele de 25 și 30  ani, domiciliați în Orhei, anterior judecați pentru infracțiuni patrimoniale , au fost reţinuţi şi documentați de ofițerii de investigație și urmărire penală a  Inspectoratului de Poliție Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău după ce ar fi sustras dintr-un magazin amplasat pe strada Alba Iulia , mai multe accesorii.

Potrivit proprietarului, prejudiciul material cauzat se ridică la suma de peste 18 400 lei. Incidentul a avut loc pe parcursul lunii februarie, când bănuiții ar fi profitat de neatenția consultantului sustragând mai multe accesorii pentru telefoane mobile.

Ulterior proprietarul depistând lipsa bunurilor imediat a informat Poliţia. Bunurile sustrase urmează să fie depistate,  și ulterior returnate proprietarului.

Actualmente suspecții se cercetează în stare de libertate iar în acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Dacă recunoști bărbatul din imagini anunță Poliția !

Ședință de lucru privind combaterea infracțiunilor în locuri publice


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""