Infractiuni descoperite

05
apr
eye

Reținuți pentru șantaj, riscă până la 7 ani de închisoare


Doi bărbați de 28 ani și respective 30 ani, au fost reținuți de ofițerii de investigație și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție a sect. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru șantaj.

Conform materialelor acumulate de către polițiști în cadrul cauzei penale s-a  constatat că, aceștia ar fi şantajat un tânăr în vârstă de 25 de ani. Indivizii îi cereau 1 600  de euro, sub pretextul unei datorii pe care victima ar fi avuto fața de ei. În cadrul acțiunilor de investigații și de urmărire penală forțele de ordine au stabilit că victima avea o datorie la suspecți de 600 de euro, banii i-ar fi luat pentru perfectarea unor acte. Ulterior indivizii îl amenințau cu răfuiala fizică și psihică și îl impuneau să le întoarcă suma de 1 600 de euro.

Astfel, bănuitii au fost reţinuți pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi cercetați penal pentru şantaj. Legea penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Actualmente, acţiunile de investigaţii speciale continuă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor


Minori cercetați penal în stare de libertate pentru răpirea unui automobil

Recidivist reținut pentru furt


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""