12
iun
eye

Reţinuţi şi cercetaţi penal pentru jaf


Doi indivizi cu vârstele de 21 ani și 22 ani originari din raioanele Anenii Noi și Ialoveni, cât și complicii acestora o tânără în vârstă de 24 ani și un tânăr de 18 ani, au fost reţinuți de către ofițerii de investigații ai  IP Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru că ar fi atacat  o tânără, deposedând-o de geantă în care se aflau bunuri materiale.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de patru iunie curent, pe bd. Decebal,  când  bănuiții au atacat o domnișoară în vârstă de 19 ani,  în timp ce se deplasa la domiciliu. Aceștea în mod deschis i-au sustras geanta în care se aflau: două telefoane mobile de model Iphone, bani și alte bunuri materiale, cauzîndu-i victimei un prejudeciu în sumă de 40480 lei. În cadrul acţiunilor de urmărire penală indivizii şi-au recunoscut vinovăţia, motivând că au comis infracțiunea din lipsă de bani.  Anterior acestea au fost judecaţi pentru infracţiuni analogice.

Bănuiții au fost reţinuți pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei  de Poliţie a mun. Chişinău,  fiind cercetați pentru infracțiunea de jaf, care conform legislației prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani. 


Extras din sinteza operativă a Direcției de Poliție a mun. Chişinău  12.06.2018

Extras din sinteza operativă a Direcției de Poliție a mun. Chişinău  13.06.2018


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""