Infractiuni descoperite

22
noi
eye

Riscă amenzi de pînă la 1500 lei pentru tulburarea ordinii publice


Activităţile proactive planificate și demarate de Poliția Capitalei, la compartimentul prevenirea şi combaterea criminalităţii, consumul şi traficul de droguri, actele de huliganism, precum şi infracţiunile patrimoniale, continuă pentru ca locuitorii capitalei să se simtă în siguranță.
Astfel, Batalionul de Patrulare și Reacționare Operativă a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pe parcursul a 24 de ore, au procesat și reacționat la 17 solicitări a cetățenilor. Iar în două cazuri la aplanarea conflictelor care au avut loc unul în stradă și al doilea într-un restaurant.
Primul caz a avut loc pe bd. Moscovei, unde un grup de patru persoane la ora 07:00, făceau gălăgie și aveau un comportament agresiv. La cerințele legale a polițiștilor persoanele nu s-au conformat, fiind conduse la Inspectoratul de Poliție a sectorului Râșcani, pentru documentare.
Un alt caz a avut loc într-un restaurant, unde între vizitatorii localului s-a iscat un conflict generând într-o altercație. Grației intervenției prompte a echipei mobile a Batalionului de patrulare și reacționare operativă a DP mun. Chișinău, de comun cu angajații BPDS “Fulger”, conflictual a fost aplanat, atât bărbatul care a avut de pătimit cât și agresorii au fost conduși la sectorul de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a scrie declarații cu privire la cele întâmplate.
În ambele cazuri persoanele ce au încălcat normele morale și tulburat ordinea publică şi liniştea, au fost documentați prin prisma art. 354 Codul Contravențional, cu aplicarea amenzilor în mărime de 1500 lei.


Minori cercetați penal pentru furturi

Campania „Eu iubesc viața, spun drogurilor NU!” în plină desfășurare


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""