Infractiuni descoperite

25
feb
eye

Riscă până la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie


În cadrul acțiunilor speciale de investigație desfășurate de către polițiștii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani de comun cu ofițerii de investigație din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un tânăr care a comis un atac tâlhăresc.

Polițiștii au fost alertați la finele lunii ianurie, de către o angajată a unei companii de microfinanțare, comunicând că a fost amenințată și au fost sustrase mijloace bănești. Potrivit informațiilor acumulate de forțele de ordine, individul a intrat cu mască medicinală pe față și cu un cuțit, a amenințat angajata companiei și a sustras bani în sumă de 11 525 lei.

Individul s-a dovedit a fi în vârstă de 22 de ani originar dintr-o localitate din r. Căușeni, anterior judecat pentru jaf, iar recent a fost eliberat din penitenciar. Reținerea tânărului a avut loc într-un apartament din sec. Buiucani, unde se afla în vizită la un prieten. Ulterior în urma desfășurării percheziției autorizate de către polițiști, în locuință a fost depistat un cuțit, mănuși, mască medicinală, telefoane mobile. Individul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri în cadrul cauzei penale pornită pentru tâlhărie. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar pentru fapta comisă, conform legislației el riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.


Identificat și reținut de către polițiștii sectorului Ciocana, după ce a jefuit o doamnă

A urcat în stare de ebrietate la volan și a comis un accident rutier


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""