Infractiuni descoperite

16
apr
eye

Riscă până la 10 ani de închisoare pentru vătămare intenționată gravă


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a  mun. Chișinău, au reținut un bărbat în vârstă de 33 ani, domiciliat în or. Cricova, fiind bănuit de vătămare intenţionată gravă, anterior judecat pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Incidentul a avut loc în noaptea de 23 decembrie 2018, în timp ce victim, un bărbat în vârstă de 54 de ani, se afla în ospeție la suspect în or. Cricova, unde împreună au  consumat băuturi alcoolice. Astfel în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, suspectul  i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, provocându-i leziuni corporale grave. În acest context, conform  raportului de expertiză victimei i-au fost cauzate vătămări corporale grave.

Este de menționat că suspectul în luna martie 2018, a fost eliberat din locurile de detenție, pentru infracțiuni similare.

În cadrul audierilor acesta şi-a recunoscut vinovăţia şi este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale, care prevede închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.


Reținut în flagrant delict de către polițiști

Dacă îl recunoști anunță poliția !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""